Objekti Fusha e Ulqinit

Blej një apartament me pamje nga deti.

Kompania jonë vjen në mënyrë të vendosur duke ju sjellë një projekt që përmban 43 banesa dhe 9 duplexes luksoze të ndërtuara në qytetin bregdetar të Ulqinit, me një lokacion shumë atraktiv në pjesën e quajtur Ulqini.

Çdo gjë është projektuar me shumë shije nga arkitektët më të mirë dhe e ndërtuar me shumë pasion nga ekipet profesionale të punës që ndërtojnë me materialet më cilësore të markës më të shquar të kohës. Në këtë objekt do të gjeni siguri maksimale digjitale me teknologjinë më të fundit.

Gëzoni bukuritë e Ulqinit nga ballkonet e imtësishme të këtij projekti, i cili përmban jo më pak se 3300 m2 bruto siperfaqe. Apartamente të këtij objekti janë të ndara në dy dhoma gjumi plus sallon. Në dhoma dyshe me një dhomë gjumi dhe me sallon. Si edhe në dhoma të vetme, dhoma gjumi së bashku me sallon.

Meqë koha është në favorin tuaj, investoni tani … Jini me shtëpinë e ëndrrave, përballë detit!

Planet

Create your account