Objekti P+2

Është një objekt që gjendet në parcelën e njejtë dhe në kuadër të Dijari Residence por me një tjetër stil dhe dizajn, poashtu shumë modern dhe unik në vete.

Me një etazhitet të ulët por me një hapësirë më të gjerë në sipërfaqe dhe me korridor qëndror dhe ndriqim zenital gjë që e bënë objektin një prej objekteve më karakteristike në vend dhe rajon me nga 13 banesa në kat, 26 në total dy katet.

Planet

Create your account