Dijari Residence

Gjendet në rrugën Adnan Shyti, në parcelën e ish-pishinës Delfini, mbrapa palestrës sportive.

Me një infrastrukturë të rregulluar, me parkingje mbi dhe nëntokësore, dhe me parkun qëndror për fëmijë, afërsisht 35,000 m2 banim me një arkitekturë bashkohore, dhe me planimetri të organizuara mirë dhe me llojllojshmëri të kuadraturave për banim (prej banesave të vogla e deri tek ato të mëdhat).

Planet

Create your account