Objektet në Ulqin

Objektet në Ulqin janë një vazhdim i punës sonë si kompani e ndërtimit jashtë vendit, më konkret tashmë edhe në Ulqin, tek “Fusha e Ulqinit”.

Objektet përmbajne një etazhitet P+4 dhe në çdo kat do të ketë nga 3 banesa, në total 15 banesa.
Objektet tashme kane perfunduar dhe jane te gatshme per banim.

Create your account