Kompleksi Dijari

Dijari Kompleksi, është në një pozitë shumë të favorshme në qytetin, ajo ka lidhje të mira pasi qe eshte shume afer qendres së Vushtrrisë, dhe ka nje lidhje te mire me qytetet e afërta, Prishtinën dhe Mitrovicën.

Ajo është vetëm 30 m larg nga autostrada Prishtinë-Mitrovicë, ndërsa qyteti i Mitrovicës është vetëm 10 km larg, nga Prishtina është 28 km larg, dhe nga Kastriot (Obiliq) 13km larg. Ajo ka një qasje të mirë dhe pozicionin me qendrën dhe pjesë të tjera të Vushtrrisë.

Create your account