Hotel Panama

Hotel Panama është një hotel i ri dhe ekskluziv me 4 yje që ndodhet në zonën e preferuar të Ulqinit, Fusha e Ulqinit, rreth 1 km nga plazhi më i afërt i Otranit.

Arkitektura moderne, cilësia dhe stafi profesional e bëjnë këtë hotel vërtet simpatik dhe luksoz.

Në hotelin e Panama do të gjeni sallën hyrëse hyrëse, sallën e konferencave të posaçme të përshtatshme për trajnime dhe takime të ndryshme, restorant me kuzhinë superiore ku shërbehet ushqimi më i shijshëm nga kuzhinierët më të mirë në vend, ne gjithashtu kujdesemi për freski duke e paraqitur atë përmes pishinës sonë të jashtme si dhe pishinën në katin e fundit që sjell tërheqjen!

Ndër të tjera, hoteli ynë gjithashtu përmban dhoma të veçanta masazh, dhe rreth 60 dhoma gjumi, duke ju dhënë shumë rehati!

Create your account