TË NDERUAR KLIENTË

Në vazhdim mund ta ndiqni një prezantim të shkurtër rreth objekteve Dijari, të cilat në të ardhmën do të përfaqësojnë lagje dhe komunitete të gjera, me mundësi të shkëlqyeshme të organizimit të jetesës individuale dhe aktiviteteve kolektive

Ne ju ftojmë nga sot të mendoni që nesër të jeni pjesë e këtyre komuniteteve dhe të jepni kontributin intelektual në organizimin dhe avansimin e jetës shoqërore brenda këtyre objekteve.

Mundësia që ju të jeni pjesë e objekteve është fare e lehtë dhe e përshtatur për kushtet dhe standardet aktuale të vendit.

Hotel Panama

Qendra Turistike Rekreativo Sportive në Taraxhë

Objekti Fusha e Ulqinit

Dijari Residence

Kompleksi Dijari

Objektet A, B, C dhe D në Rrugën Ismail Qemaili

Objekti P+2

Objektet në Ulqin

Dijari GmbH

Dijari sh.p.k

ka strategji që shumë shpejt të zgjerojë veprimtarinë dhe ta angazhojë një rrjetë të gjerë inxhinierësh, të cilët profesionalisht do të udhëheqin projektet e lëmive përkatëse, Ne iu kemi qasur denjësisht hapjeve të vendeve të reja të punës dhe njëkohësisht realizimit të punëve në mënyrë profesionale nga kuadrot kompetente, Ne e kemi filluar formimin e grupit, nëse mendon se mund të jesh pjesë e tij, atëherë lajmërohu!

Ekipa ynë

Oferta që përfitojnë të gjithë

Me rastin e kontraktimit

Me rastin e kontraktimit

Me këste për 10 vite

Me këste për 10 vite

Kamate

Kamate

Dijari sh.p.k

Na kontaktoni për qdo pyetje që mund ta keni.
Na gjeni në hartë

Create your account